2 gedachten over “contact, algemene voorwaarden & privacybeleid”

 1. Beste Jurgen,
  Ik las een artikel in het AD over de promotie van het groene hart in Kroatië. Klopt het dat u hier bij betrokken bent? Wellicht is het interessant eens kennis te maken. Ik ben al twee jaar woonachtig in Kroatië waar ik een project voor dorpstoerisme heb opgezet. Ons tweede project gaat nu van start. Tevens werk ik als fotograaf. National Geographic zal in haar nummer van juni een foto van het groene hart van Kroatië publiceren. Mijn vrouw en ik wonen midden in dat groene hart, dicht bij Vivodina. Ik heb ook erg goede contacten met de burgemeester van Ozalj. Ook zij zou u graag eens willen ontmoeten. Dit is de link naar mijn site: http://www.pronkpictures.com Met vriendelijke groet, René Pronk

 2. Beste Jurgen,

  Wat leuk om te horen dat je de communicatie voor Kroatie gaat doen. Wist je dat ik ‘voor de oorlog’, d.w.z tot vlak voor het uiteenvallen van Joegoslavie (ik heb de aanzet tijdens een van mijn verblijven in Joegoslavie aan den lijve ondervonden) de pr en communicatie voor het toenmalige Joegoslavisch Verkeersbureau heb gedaan en dan met name het zeiltoerisme? Ik heb tig malen de Dalmatie Cup gezeild en veel samengewerkt met Marco Casiraghi (www.marcocasiraghi.it) een Italiaanse reisjournalist/fotograaf. Hij beschikt over een enorm fotoarchief van diverse wereldwijde bestemmingen.

  Heel veel succes. Het is een prachtige streek die het verdient om weer goed onder de aandacht van het publiek te komen.

  Mocht je ooit schrijfhulp nodig hebben? Ik ben nog steeds actief. Onder meer als manager marketing en communicatie voor dental group international. zie http://www.dg-international.nl.
  in Veenendaal.

  Groet,
  Tineke Hake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verlegt grenzen, want een grens is eigenlijk een wens om verder te gaan